Een goed begin van de week is een vooruit geplande week. En hoe doe je dat beter dan met een fijne en vooral simpele week planner? Ik maakte deze handige gratis simpele week planner, in drie fijne kleuren welke je allemaal kunt downloaden. Dus je kiest of je de blauwe layout wilt, de roze of liever de vrolijke gele week planner uitprint. En natuurlijk hebben we voor alle duurzame simpele fans ook een gewone zwart wit versie van deze gratis simpele week planner. Goed voor je inkt en dus het milieu, maar wij snappen ook wel dat het leuk is om een lekker kleurtje uit te printen.

gratis simpele week planner

Tip: Print de gratis simpele week planner op gekleurd papier

O, een fijne simpele pro tip. Wil je inkt besparen en toch een lekker kleurtje van deze simpele week planner hebben? Kies dan voor de zwart witte versie, en print deze gewoon op een gekleurd papier uit. Win win… Jij krijgt namelijk de simpele week planner in de kleur van jouw keuze (gekleurd papier is er tegenwoordig in allerlei soorten en maten te koop), en je hoeft niet al teveel inkt te gebruiken.

Ben je ook zo blij met deze gratis simpele weekplanner? Dan hoor ik graag van je via social media. Bijvoorbeeld door even een story te delen op Instagram (waarin je mij tagt @thefamilycompany.nl) of als bedankje mij te volgen.

Volg ons ook op Instagram of via Facebook